Loading…
Double Wars 2018 has ended
Back To Schedule
Wednesday, May 9 • 13:00 - 15:00
5- Man Melee Tournament

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

 Migale in Arma Bjuder här med in alla auktoriserade i tung strid att deltaga i vår 5-mannatornering under årets Doublewars.
Första utropet kommer därför redan nu för att ni ska kunna samla era vänner och bilda lag om 6-8 personer.
"Va, vad då 6-8? Sa han inte 5-manna?"
Jo det gjorde jag, men den här torneringen blir lite annorlunda.
Kort sagt kämpas torneringen i 2 till 3 olika scenarion som alla går på tid. Eftersom att lagen kommer jobba konstant med "Unlimited Res." blir det ganska utmattande om det bara är fem personer på laget och fightingen riskerar att bli sämre och mindre aktiv med ett frekvent springande fram och tillbaka till respawn. Därför har alla lag 5 personer på fältet plus 1-3 personer extra som byter av så fort någon av de fem första går till respawn, så att denne får chans att vila.
 Regler:
Lagupsättning:
Max 3 riddare per lag (detta är en hjälpregel för att få så erfarenhetsmässigt blandade lag som möjligt men den kan komma att ändras)
Ett lag består av 6-8 fighters varav 5 är på fältet samtidigt. Utöver detta får lagen även ha en "Coach" som står i respawn som exempelvis kan bestämma vem som ska bytas in och planera andra taktiker.
Vapenformer:
Ett lag måste ha 1 spjut, 1GW och 2SS på fältet samtidigt. Det är fritt att välja vapenform för sin 5:e lagkamrat, dock inga Twosticks!
 Övrigt:
Inget eget tidtagarur för coach eller övrig support.
Varje scenario tar mellan 2 till 3 minuter.Sponsor: Migale in Arma

Wednesday May 9, 2018 13:00 - 15:00 CEST
Atte list (1)

Attendees (4)